fbpx

För ett tag sedan svarade jag på Fridas frågor om skönhet. Det är verkligen ett jättebra tillfälle för reflektion är en blir intervjuad. Skönhet, vad är det? Ja, det var den svåraste frågan att svara på. Lättare var det att tipsa om mina bästa skönhetsprodukter och berättar om mina sminkrutiner. Här kan du läsa intervjun. 🙂

Jag använder sedan flera år tillbaka endast naturliga hud- och hår-produkter, så när som på kortison som jag tyvärr är beroende av för att dämpa mina handeksem. Jag har nyligen dragit igång en ny runda med sjukvården för att se om det finns något bättre alternativ är just kortison. Hoppas det!

Estelle & Thild

Fler inlägg om naturlig hudvård:

Trendiga oljor
Naturliga oljor

Naturlig hårstyling
Naturlig hudvård
Naturlig kroppsvård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *