En egen timme på vattnet

Har du drömlikt längtat efter att våga testa att yoga på en SUP-bräda på vattnet? Eller är du sugen på att utmana dig själv och yoga på ett ostabilt underlag, men av någon anledning varit tveksam till att SUP-yoga i grupp? Nu finns det möjlighet att prova denna fantastiskt roliga, härliga och utmanande form av yoga med privatundervisning. Välj mellan flödande och stärkande yang och stillsam och återhämtande yin.

Nellie_Rolf_SUP-yoga-instruktör

Personlig SUP-yoga
1 x 90 min 895 kr
3 x 90 min 2495 kr

Vi börjar med att förbereda utrustningen och sen paddlar vi en bit för att hitta ett bra ställe att ankra på. Yogan utformas efter dina behov och önskemål och yogapasset är ca 60 min. Avslutningsvis paddlar vi tillbaka till stranden och packar ihop utrustningen.

SUP-yoga – duo ( 2 personer)
1x 120 min 695 kr /person

Vi börjar med att förbereda utrustningen och sen får var och en privatundervisning. Yogan utformas efter era behov och önskemål och respektive pass är ca. 30 min per person. Resterande tid kan ni testa att paddla och SUP-yoga på egen hand. Om ni önskar kan jag fotografera och filma er. Avslutningsvis packar vi ihop utrustningen.

Vill du boka eller veta mer? Maila mig på nellie.rolf@gmail.com.


PRAKTISK INFORMATION

Inga förkunskaper krävs men du bör vara simkunnig. All utrustning ingår dvs. SUP-bräda, paddel och våtdräkt. Ta med badkläder och handduk och något extra värmande plagg. Omklädning sker på allmän plats (på stranden).

Lektionerna sker i Tvedöra sandtag, utanför Södra Sandby. Vid önskemål om annan plats tillkommer transportkostnad i form av milersättning.