En egen timme på vattnet

Har du drömlikt längtat efter att våga testa att yoga på en SUP-bräda på vattnet? Eller är du sugen på att utmana dig själv och yoga på ett ostabilt underlag, men av någon anledning varit tveksam till att SUP-yoga i grupp? Nu finns det möjlighet att prova denna fantastiskt roliga, härliga och utmanande form av yoga med privatundervisning. Välj mellan flödande och stärkande yang och stillsam och återhämtande yin.

Nellie_Rolf_SUP-yoga-instruktör

Personlig SUP-yoga
1 x 90 min 995 kr

SUP-yoga – duo ( 2 personer)
1 x 90 min 695 kr /person

Vi börjar med att förbereda utrustningen och sen paddlar vi en bit för att hitta ett bra ställe att ankra på. Yogan utformas efter dina/era behov och önskemål och yogapasset är ca 60 min. Avslutningsvis paddlar vi tillbaka till stranden och packar ihop utrustningen.

Vill du boka eller veta mer? Maila mig på nellie.rolf@gmail.com.

 

PRAKTISK INFORMATION

Inga förkunskaper krävs men du bör vara simkunnig. All utrustning ingår dvs. SUP-bräda, paddel och våtdräkt. Ta med badkläder och handduk och något extra värmande plagg. Omklädning sker på allmän plats (på stranden).

Lektionerna sker i Tvedöra sandtag, utanför Södra Sandby. Vid önskemål om annan plats tillkommer transportkostnad i form av milersättning.