fbpx

Den uråldrig traditionen att använda oljor inom kroppsvård har blivit trendig. Det finns olja som kan användas som parfym, som hårvård och som vård för huden, både för ansiktet och kroppen. Jag har även hört att det bästa är att kombinera olja och fuktkräm för att ge huden den optimala vården. Själv jag inte har använd traditionell parfym på flera år. Jag tycker att en väldoftande kroppsolja är helt tillräckligt. Det händer att jag får kommentarer som att jag luktar SPA och det har jag inget emot.

Mina favoritoljor till kroppen
Till ansiktet använder jag denna

Det är bara håret kvar som jag inte vågat mig på att olja in. Det har redan en tendens att bli fett rätt snabbt så jag det känns inte så lämpligt att använda olja, men vem vet, kanske är det just det jag behöver?

Jag tror att jag snart är redo att ta nästa steg och blanda till min egen oljeblandning som är helt anpassad helt efter de behov min hud har. Organic Makers har allt en behöver för just detta och jag blir verkligen inspirerad att göra egna hudvårdsprodukter. Finns det någon som redan provat? Dela gärna med dig av dina bästa tips i så fall.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *