fbpx

Jag har inte använt parfym på över fyra år. Jo, det är sant. Redan innan jag upptäckte naturliga hudvårdsprodukter så hade jag svårt för när någon hade mycket parfym på sig men nu klarar jag nästan inte av det alls. Om jag kramar någon med mycket parfym så sitter parfymen liksom kvar på mig och jag luktar inte längre mig själv. Konstig känsla tycker jag. Jag tycker att det räcker med en naturlig deo och möjligtvis någon härligt doftande kroppskolja.

I höstas skrev jag om trendiga oljor och tycker att det är värt att nämnas igen hur fantastiskt det är med oljor. Min hy har blivit otroligt mycket mer elastisk sedan jag började använda oljor, i kombination med lotion. Klart värt att testa om du inte redan gjort det!

Just nu väntar jag på ett paket med Maria Åkerbergs clearing ansiktsmask från Pigga butiken (de har 20% på hela sortimentet under påsken). Det är en av de bästa ansiktsmaskerna jag någonsin använt. En annan webbutik som verkligen hottat upp sig är naturligt snygg. Där har jag köpt de flesta av mina nagellack, vilket påminner mig om att jag inte målat naglarna på alldeles för länge…

Kure nagellack

Använder du dig av naturlig hudvård?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *