fbpx

Jag fortsätter jakten på en hårstylingprodukt som passar mitt glatta och numera även rätt tunna hår som inte har repat sig sedan jag slutade amma. Det senaste fyndet är en produkt från Less is More som  t.ex. finns att köpa i Hannas-naturligt snygg-webbshop. Jag använder den utan att föna håret och det går bra det med. Håret blir mindre flygigt och det får en naturlig glans utan att håret känns fixat. Naturligt med andra ord.

En annan produkt dom jag också gillar är en styling crème från Green Routine. Tyvärr kommer jag inte ihåg var jag har köpt den och det verkar inte finnas någon webbshop som säljer den i Sverige för tillfället. Håll gärna utkik och tipsa om du hittar den någon stans. 🙂

Här har jag tipsat om andra naturliga kroppsvårdsprodukter som jag gillar:

Hudvård med oljor
Den svarta tvålen
Giftfritt nagellack
Ekologiskt smink

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *