Det finns många sätt att blicka tillbaka på året som gått och jag börjar med denna listan som Sara skrivit innan jag går tillbaka och kollar på vad jag egentligen tänkte göra under året och ser vad det blev av de planerna. Ja jag vet att det är i senaste laget men januari och 2017 har ju faktiskt bara börjat… 🙂

Största minnet från 2016
Går det verkligen att välja bara ett minne? Bara för det kommer jag inte på ett enda… men det mest överrumplandevar  nog ändå när jag blev uppringd av Springtime för att få redan på att jag vunnit en träningsresa och min reaktion var ångest. Jag kunde ju inte bara åka iväg en vecka? Hur hade jag tänkt egentligen? Förmodligen inte alls…. så typiskt mig att slänga iväg ett bidrag och inte reflektera över om jag kunde hänga med OM jag skulle vinna. Nu gjorde jag det och vi fick till att åka hela familjen! Det var en superbra vecka så när som på min solbränna (med betoning på just den brända delen). Storheten i detta minne är att se möjligheterna och vända en situation som först verkade riktigt dålig (trots ett väldigt positivt besked) till någonting jättebra.

Springtime_Portugal Springtime_Portugal

Det här gjorde jag mest av under året
Jobbade och funderade på vad jag vill bli när jag blir stor. Den första halvan av året var rätt tung och fram till våren kom jag varken fram eller bak, men sen lossnade det under sommaren och tog fart på många håll samtidigt (se nästa punkt).

Mina största framgångar
Att bli egenföretagare som yogalärare samt konceptutvecklare/skribent av Mitt yogaliv.

yogalärare 2016

Och några motgångar
Träningen har inte blivit vad jag vill att den ska vara. Jag har mystränat i omgångar under året men har varken tagit ut mig eller haft någon kontinuitet. Det ska bli ändring på det under 2017.

Det här saknade jag mest hela tiden
Tid, jag vill ha mer tid att göra alla saker jag drömmer om. Jag vill inte ta det steg för steg, jag vill gå all in. Jag vet att allt har sin tid och just nu är det tid för familj och barn. Jag älskar det också. Det är just det, jag vill göra allt, på en gång.

Skogsutflykt

Sandviken Tärnö

En sak från 2016 som jag verkligen uppskattade
Min andra föräldraledighet med lillasyster. Den började i maj och vi hade en dryg månad i härlig sommarvärme innan resten av familjen också tog sommarledigt. Jag är så glad att vi kunde göra denna uppdelningen, att jag började jobba efter 9 månader och sedan var ledig ytterligare 2 månader när lilla loppan var lite äldre.

Mor och dotter
Mina tre (hrrm eller fem) godaste maträtter (som jag minns)

Vietnamesiskt sallad föll jag för pladask och 2016 blev därmed året jag fattade grejen med fisksås.

Vietnemesisk sallad

White pizza, say no more. Detta blev räddningen många gånger under året. Oftast på färdiga tortillabröd.

White pizza

Ugnsbakade ägg kan vara den bästa brunchrätten, ja förutom pannkakor då. Testa om du inte redan gjort det!

ugnsbakade ägg

Färska vårrullar kan var den pilligaste rätten jag gjorde under 2016. Men ack så god! Väl värt varenda svordom över krånglande rispapper.

Färsk vårrulle i rispapper

Soppa på morot och sötpotatis har blivit en höstklassiker här hemma. Jag älskar kombinationen av de söta morötterna och potatisen och friskheten och hettan från citron och ingefära.

Sötpotatis och morotssoppa

Största insikten från 2016?
När en blir tydlig för sig själv med vad en vill, då är det mycket lättare att prata om det med andra och därmed ökar chanserna dramatisk att hitta människor som kan vara vid din sida på vägen.

En bra sak från 2016 som jag vill ta med in i 2017!
Jag ska fortsätta omge mig men människor som har visioner i linje med mina egna. Fortsätta att bidra till andras framgång och välkomna hjälp att nå mina egna.

Vad gjorde jag under 2016 som jag inte brukar göra?
Vågade drömma stort och se att det faktiskt är möjligt att komma dit.

Hit åkte jag under 2016:

Åre, där vi hade fantastiska dagar på skidor med storasyster (vi hade alltså lämnat lillasyster drygt ett år hos mormor).

Pappa och dotter pussas i Duved

Mamma och barn åker skidor

Portugal, som vi bokade bara ett par dagar innan avresa tack vare vinst av min biljett. Snacka om att go with the flow! Vi var i Monte Gordo en vecka och mötte den efterlängtade solen (och det blev lite väl mycket sol).

Portugal, Monte Gordo

Blekinge, ja det är ju inget speciellt med det eftersom min pappa bor där. Men vi kom ut i skärgården med den nya segelbåten vid två tillfällen, dessutom till mina favoritöar; Tjärö och Tärnö. Vi lyckades dessutom pricka in sommarens varmaste dagar och det var underbart att vara till havs då.

Tärnö brygga

DSC07839

Hur var ditt 2016? Har du redan gjort en sammanfattning, länka gärna till den så jag kan läsa. 🙂 Om du inte gjort det ännu, använd denna listan eller hitta på ett eget sätt att summera året.

2 svar

  1. Hej Nellie!

    Vilken fin & berättande sammanfattning av ditt 2016!

    Ja den vinsten minns jag, sånt man bara tror händer andra; å så plötsligt händer det bara:))

    Önskar dig ett kanon 2017<3

    // Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *