Min yogafilosofi

För mig handlar yoga om att umgås med sig själv, att lyssna på hur det står till inombords, både fysiskt och mentalt. Hur mår jag egentligen? Att vara närvarande och helt fokuserad på nuet ger hjärnan behövlig vila från intryck, tankar och idéer. När jag yogar känner jag mig lugn och avslappnad samtidigt som musklerna aktiveras och stärks. Jag känner mig som en bättre människa när jag yogar, jag blir mer tillåtande, accepterande och ödmjuk både mot mig själv och andra.

När du yogar med mig får du lättsamma, tydliga instruktioner och en och annan poplåt slinker ofta med på spellistan. Att yoga med mig är träning i sig, både för kroppen och själen, men det är även ett bra komplement till andra former av träning. Du kan välja om du vill ha mer fysisk yoga eller om det är återhämtning och stillhet du behöver. Eller kanske båda?

Nelie Rolf_tadasana

Schema våren 2019

Yin-Yang yoga – Tisdagar kl 19.30-21.00
10 tillfällen för 2395 kr (v.2-13 med uppehåll v.4+8) FULLT

Yoga för alla – Torsdagar 18.00-19.15
10 tillfällen för 2195 kr (v.2-13 med uppehåll v.4+8)
5 tillfällen för 1095 kr (v.9-13 )

Yinyoga – Fredagar kl 06.30-07.30
10 tillfällen för 1995 kr (v.2-13 med uppehåll v.4+8)
5 tillfällen för 995 kr (v.9-13 )

Anmäl dig med ett mail till nellie.rolf@gmail.com

Förutom terminens regelbundna klasser finns det även fler möjlighet att yoga.
Se här för aktuella events och retreats.

PRAKTISK INFORMATION

Utrustning
Det finns yogamattor, bolster, filtar, block mm tillgängligt till alla deltagare.

Anmälan
Anmälan är bindande och sker via mail till nellie.rolf@gmail.com.
Ange följande: Namn, Email, Mobilnummer, Personnummer, Yogakurs(er) du vill gå.

Betalning
För bokning av en hel termin sker betalning via faktura som skickas per mail inför första tillfället.

Kvitto
Fakturan fungerar som kvitto. Eventuellt behövs kopia på kontoutdrag som styrker att fakturan betalas.
Skulle arbetsgivaren kräva något mer specifikt kvitto så fixar jag självklart det.

Drop-in
Vill du prova en enstaka klass så är drop-in-priset 200 kr.
Betalning sker via swish till 123 318 0452.
Anmälan till drop-in-klass sker via mail till nellie.rolf@gmail.com

Missad klass
Skulle du missa ett tillfälle så finns det möjlighet att gå på någon av de andra klasserna under samma termin. Hör av dig till mig innan för att se så det finns plats.

Adress
Alla klasser hålls i Byahuset i Södra Sandby, Lundavägen 1. Lokalen finns på bottenplan, direkt till vänster innanför ytterdörren.

KLASSBESKRIVNINGAR

Yoga för alla (yang)
Fysisk flödande yoga (även kallad dynamisk yoga, hatha yoga, flow eller vinyasa). Det är en lekfull form av yoga där vi tränar styrka, balans och smidighet. Vi fokuserar på de grundläggande yogapositionerna (asanas) och jobbar med teknik i både andningen och de fysiska positionerna. Inga förkunskaper behövs.

Yinyoga
Återhämtande, terapeutisk och lugn form av yoga med passiva positioner och fokus på djupa vävnader. Genom yinyoga får vi ökat flöde av energi och strama leder blir mer rörliga. Yinyoga passar alla och speciellt dig som är utmattad eller av någon annan anledning tycker att den flödande yogan är för utmanande.

Yin-Yangyoga
Denna klass ger det bästa av två världar; styrka och stabilitet i den flödande fysiska yogan (yang) och därefter mjukhet och återhämtning i den mer stillsamma yinyogan. Alla kan vara med, både nybörjare och mer erfarna.

Yinyoga deluxe
Återhämtande, terapeutisk och lugn form av yoga med passiva positioner och fokus på djupa vävnader. Genom yinyoga får vi ökat flöde av energi och strama leder blir mer rörliga. Yinyoga passar alla och speciellt dig som är utmattad eller av någon annan anledning tycker att den flödande yogan är för utmanande. På denna klass går vi ännu djupare in i kroppen och håller positionerna längre. Vi jobbar lite extra med de mentala aspekterna i yoga som ett verktyg för utveckling på det personliga planet.

SUP-yoga
Att yoga på en stand-up paddle board (SUP) är en upplevelse och en riktigt bra utmaning för din core. Vi utför enklare yogapositioner på en SUP-bräda, oftast iklädd våtdräkt. Klasserna sker i Sibbarp, Malmö under sommarsäsongen och är ett samarbete med Moana Malmö.