Min yogafilosofi

För mig handlar yoga om att umgås med mig själv. Att lyssna inåt och stärka mig själv, både fysisk och mentalt. När jag yogar kan jag vara helt fokuserad på nuet och närvarande in min kropp och låter på så sätt hjärnan vila från intryck och processande av tankar och idéer. Jag blir en bättre människa när jag yogar; mer tillåtande, accepterande och ödmjuk. På mina yogaklasser vill jag hjälpa dig som deltagare att landa i dig själv och känna dig bekväm där. Att känna kärlek, tillit och acceptans inför dig själv, och andra människor. Genom att lära känna dig själv kan du förstå hur du kan rusta dig för de utmaningar livet kommer med. När vi praktisera yoga tränar vi tålamod, medvetenhet och balans och får en starkare och smidigare kropp på köpet.

YOGAKURSER

Schema för höstens yogakurser 2018 hittar du här

Yangyoga
Flödande fysisk yoga (även kallad vinyasa) med influenser både från öst och väst. Det är en lekfull och utvecklande yoga där vi tillsamman tar oss igenom både fysiska och mentala utmaningar. Vi fokuserar på de grundläggande yogapositionerna (asanas) och jobbar med teknik i både andningen och de fysiska positionerna.

Yinyoga
Yinyoga är en återhämtande och lugn yoga med passiva positioner och fokus på djupa vävnader. Genom yinyoga får vi ökat flöde av energi och strama leder blir mer rörliga. Yinyoga passar alla och speciellt dig som tycker att den flödande yogan är för fysiskt utmanande.

Yin-Yangyoga
Denna yogakurs ger det bästa av två världar; styrka och stabilitet i den flödande fysiska yogan (yang) och därefter mjukhet och återhämtning i den mer stillsamma yinyogan. Alla kan vara med, både nybörjare och mer erfarna.

Yinyoga deluxe
På denna kursen går vi ännu djupare in i kroppen och håller yinpositionerna längre. Vi jobbar även extra mycket med de mentala aspekterna i yoga som ett verktyg för utveckling på det personliga planet.

SUP-yoga – endast sommartid
Att yoga på en stand-up paddle board är magiskt. Vi utför enklare yogapositioner på brädan (som är förankrad med ett rep) och upplever yoga på vattnet. Jag har SUP-yogapass i samarbete med Moana Malmö.

SUP-yoga_Nellie Rolf

Foto: Anna Hermansson

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara