Min yogafilosofi

För mig handlar yoga om att umgås med mig själv. Att lyssna inåt och stärka mig själv, både fysisk och mentalt. När jag yogar kan jag vara helt fokuserad på nuet och närvarande in min kropp och låter på så sätt hjärnan vila från intryck och processande av tankar och idéer. Jag blir en bättre människa när jag yogar; mer tillåtande, accepterande och ödmjuk. På mina yogaklasser vill jag hjälpa dig som deltagare att landa i dig själv och känna dig bekväm där. Att känna kärlek, tillit och acceptans inför dig själv, och andra människor. Genom att lära känna dig själv kan du förstå hur du kan rusta dig för de utmaningar livet kommer med. När vi praktisera yoga tränar vi tålamod, medvetenhet och balans och får en starkare och smidigare kropp på köpet.

Nelie Rolf_tadasana

Schema våren 2019

Yin-Yang yoga – Tisdagar kl 19.30-21.00
10 tillfällen för 2395 kr (v.2-13 med uppehåll v.4+8)

Yoga för alla – Torsdagar 18.00-19.15
10 tillfällen för 2195 kr (v.2-13 med uppehåll v.4+8)

Yinyoga – Fredagar kl 06.30-07.30
10 tillfällen för 1995 kr (v.2-13 med uppehåll v.4+8)

Anmäl dig med ett mail till nellie.rolf@gmail.com

 

PRAKTISK INFORMATION

Utrustning
Det finns yogamattor, bolster, filtar, block mm tillgängligt till alla deltagare.

Anmälan
Anmälan är bindande och sker via mail till nellie.rolf@gmail.com.
Ange följande: Namn, Email, Mobilnummer, Personnummer, Yogakurs(er) du vill gå.

Betalning
För bokning av en hel termin sker betalning via faktura som skickas per mail inför första tillfället.

Kvitto
Fakturan fungerar som kvitto. Eventuellt behövs kopia på kontoutdrag som styrker att fakturan betalas.
Skulle arbetsgivaren kräva något mer specifikt kvitto så fixar jag självklart det.

Drop-in
Vill du prova en enstaka klass så är drop-in-priset 200 kr.
Betalning sker via swish till 123 318 0452.
Anmälan till drop-in-klass sker via mail till nellie.rolf@gmail.com

Missad klass
Skulle du missa ett tillfälle så finns det möjlighet att gå på någon av de andra klasserna under samma termin. Hör av dig till mig innan för att se så det finns plats.

Adress
Alla klasser hålls i Byahuset i Södra Sandby, Lundavägen 1. Lokalen finns på bottenplan, direkt till vänster innanför ytterdörren.

KLASSBESKRIVNINGAR

Yangyoga
Flödande fysisk yoga (även kallad dynamisk yoga, hatha yoga, vinyasa) med influenser både från öst och väst. Det är en lekfull och utvecklande yoga där vi tillsamman tar oss igenom både fysiska och mentala utmaningar. Vi fokuserar på de grundläggande yogapositionerna (asanas) och jobbar med teknik i både andningen och de fysiska positionerna.

Yinyoga
Yinyoga är en återhämtande och lugn yoga med passiva positioner och fokus på djupa vävnader. Genom yinyoga får vi ökat flöde av energi och strama leder blir mer rörliga. Yinyoga passar alla och speciellt dig som tycker att den flödande yogan är för fysiskt utmanande.

Yin-Yangyoga
Denna yogakurs ger det bästa av två världar; styrka och stabilitet i den flödande fysiska yogan (yang) och därefter mjukhet och återhämtning i den mer stillsamma yinyogan. Alla kan vara med, både nybörjare och mer erfarna.

Yinyoga deluxe
På denna kursen går vi ännu djupare in i kroppen och håller yinpositionerna längre. Vi jobbar även extra mycket med de mentala aspekterna i yoga som ett verktyg för utveckling på det personliga planet.

SUP-yoga
Att yoga på en stand-up paddle board är magiskt. Vi utför enklare yogapositioner på brädan (som är förankrad med ett rep) och upplever yoga på vattnet. Jag har SUP-yogapass i samarbete med Moana Malmö. Endast sommartid.