fbpx

Vilka underbara sommardagar! Och vilken tur för osas tt vi lyckades pricka in just dessa för vår segelsemester. Blekinge skärgård är verkligen helt fantastiskt och även om jag sett dessa vyer tusentals gånger förut så blir jag lika wow:ad. Och dagar som dessa är det som allra bäst. Förutom att det är lite skralt med vind i seglen. Vi kluckar fram på vattnet i sakta mak och njuter av lite lätt fläkt i solens värme. Det går lite väl långsamt så vi får fixa mat innan vi når bryggan, och innan vi blir för otrevliga (p.g.a. lågt blodsocker) Sen badar vi, igen. Går på promenad till glasskiosken. Ror. Metar. Grillar. Och ser på när solen går ner över havet. Ungefär som vi brukar göra varje dag.

DSC07776

DSC07828

DSC07797

DSC07839

DSC07748

DSC07741

DSC07719

DSC07692

DSC07682

2 svar

  1. Jag älskar Blekinge och vi tillbringar större delen av somrarna i vår stuga i Blekinge. Vädret den här veckan har ju varit helt underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *