fbpx

Företagsyoga

Företag i Malmö och Lund men omnejd. Jag kommer till er arbetsplats och guidar er i den typ av yoga ni önskar. Det kan vara allt från fysiskt utmanande yoga till djupavslappnande meditation, och allt däremellan, eller lite av varje. Varför välja liksom? Förslag på tider för yoga är antingen på morgonen, innan lunch eller tidig eftermiddag. En klass är oftast 45-60 min lång men kan självklart anpassas efter behov och önskemål.

Jag är van att leda yogaklasser för både små och stora grupper och kommer gärna till er kick-off, workshop eller annan sammankomst för att leda en yogaklass med fokus på det tema och budskap ni vill förmedla. Vill ni ha ännu mer ut av yogan så är regelbundenhet att rekommendera.

> Mer info om företagsyoga

Hyra yogamattor

Möjlighet att hyra yogamattor samt filtar i fleece till ditt eget event. Mattorna är av märket Yogiraj och är 4-5mm tjocka. För info om tillgänglighet kontakta mig på hej@nellierolf.se

Pris:
För inomhusbruk: 49 kr/st (matta + filt)
För utomhusbruk: 89kr/st (matta + filt)

Workshop

Human power

Vad är det som gör att vissa företag lyckas bättre än andra?
Hur påverkar människorna ett företags framgång?
Vad kan ett företag göra för att bli mer framgångsrikt?

I denna workshop kombineras yoga och affärsutveckling på ett konkret och lättsamt sätt. Hur yoga och affärsutveckling hänger ihop? Mer än vad en kan tro. Genom att inkludera yoga kan vi komma förbi invanda mönster och föreställningar om vad som är ”rätt” och istället få tillgång till en mer sanningsenlig bild av verkligheten. Vi blir också mer kreativa när vi känner oss avslappnade och därmed kan nya tankar få fritt spelrum.

Genom att varva yoga med olika övningar kan vi utforska och upptäcka de äkta drömmarna, drivkrafterna och prioriteringarna hos människorna som utgör företaget. Fokus är på att hitta det som bubblar inombords, det som känns inspirerande och motiverande. Human Power är en workshop för de företag som kan och vågar gå på djupet.

Välkommen att kontakta mig på nellie.rolf@gmail.com för att ta fram ett upplägg som passar just er. Jag ser fram emot att höra av dig! /Nellie