fbpx

Jag är en sån där irriterande jäkel som verkligen gillar att träna och helst vill vara aktiv hela tiden. Jag är en sån där som ibland tackar nej till kakor och godis för att jag inte är sugen på det just då och för att jag helst äter mat med näring. Det betyder dock inte att jag är någon helig renlevnadsmänniska som går på diet och aldrig äter kolhydrater eller tar ett glas vin. Nej, inte alls. Jag ogillar hetsiga utmaningar och nya dieter och önskar att människor hade ett mer avslappnat förhållningssätt till både mat och träning.

Efter många års yogapraktik har jag även insett vikten av att vila (äntligen!). Att balansera den ”stressiga” vardagen med något som får mig att slappna av, ger mig återhämtning från alla intryck och skapar tid för reflektion. Kanske har det något att göra med livet som förälder, eller så har jag helt enkelt blivit äldre och visare. Det där med att ”lyssna på kroppen” är inte så dumt ändå, för den har en hel del vettiga saker att förmedla.

Kontakta mig

Vill du komma i kontakt med mig?
Skicka ett mail till hej@nellierolf.se
Ring till mig på 0732-190712

Jag finns även på Instagram (nellierolf) och på Facebook (Nellie Rolf yoga)

Vi hörs!

Utbildningar

Sedan 2005 (då jag var 27 år) har jag arbetat med träning vid sidan om studier och ”ordinarie” kontorsarbete och jag har skrapat ihop följande utbildningar genom åren:

Yoga Nidra (2019)
Mamma-mage (2019)
Global yoga anatomi och assistering, Lisa Forhammar (2018)
Global yoga Power – personlig träning, Johanna Hector (fd Andersson) (2018)
Barnyogaledare, Barnyoga.com, Angelika Henriksson (2018)
Assistering för yogalärare, Johanna Alvin (2017)
Global yoga assisteringsprogram, Johanna Andersson (2017)
Global yoga yin, Kajsa Henningsson (2016)
Global yoga grundutbildning, Lisa Forhammar (2016)
Yinyoga, Gerdahallen (2015)
Teoretisk grundutbildning, the Academy (2014)
Global yoga Power – personlig träning, Johanna Andersson (2014)
Indoor walking, Studio Aktiverum (2011)
Poweryoga, Gerdahallen (2007)
Gruppträningsinstruktör aerobics och step, Gerdahallen (2005)

Övrigt

Utöver träningsbiten har jag mer än 10 års erfarenhet från företagsvärlden där jag arbetat med systemutveckling, affärsutveckling, kommunikation och projektledning. 2019 avslutade jag min 14-åriga anställning på IKEAs globala enhet i Helsingborg/Malmö (Hyllie) och började livet som egenföretagare på heltid. I företaget Nellie Rolf AB arbetar jag med yoga, kommunikation och ledarskap, kort sagt kan man säga att det handlar om olika relationsskapande aktiviteter, både inåt med sig själv och utåt med andra människor. Jag brinner för att skapa gemenskap och ett positivt förhållningssätt till både sig själv och omvärlden.