Är du sugen på att leda yogaklasser på en SUP (stand-up paddle board) eller vill du kanske lära dig mer om SUP-yoga för din egen skull? I denna utbildning får du fördjupad kunskap om SUP-yoga och vad som är bra att tänka på när man ska ge sig ut och yoga på vattnet, antingen på egen hand eller med en grupp deltagare. Att leda själva yogan är egentligen inte så annorlunda jämfört med att leda en vanlig yogaklass, men det är desto mer runtomkring som är bra att ha koll på. Som hur man anpassar yogan efter väder och vind, hur man ankrar (och håller ihop en grupp på vattnet) och vad som är viktigt att kunna gällande utrustning och säkerhet.

Denna utbildning riktar sig till dig som är yogalärare och vill känna dig trygg i att undervisa SUP-yoga men även till dig som vill fördjupa din egen yogapraktik på SUP-brädan. Ingen tidigare vana av varken paddling eller SUP-yoga behövs. Som yogalärare kommer få mig dig tillräckliga kunskaper för att ta din yogaundervisning ut på vattnet.

Utbildningens innehåll

Utbildningsmaterialet levereras digitalt inför utbildningstillfället i Malmö. Det innehåller alla teoretisk delar och min rekommendation är att du går igenom det i förväg på egen hand så vi kan fokusera på de praktiska delarna när vi ses.

Om mig

Jag, Nellie Rolf, har undervisat SUP-yogaklasser sedan 2017 i Malmö och är även utbildad SUP-instruktör. Min bakgrund som yogalärare sträcker sig mer än 10 år tillbaka och jag har stor kärlek till både vattensporter och brädsporter.

Praktisk info

När: Lördag 10/9 kl 10-16
Var: Malmö – Västra hamnen
Pris: 3995 kr ex. moms
Boka senast den 21/8 och få 500 kr rabatt

All utrustning ingår. Max 8 deltagare. Betalning sker via faktura.
Boka din plats genom att skicka ett mail till hej@nellierolf.se.
Anmälan är bindande när din plats är bekräftad. Platsen kan överlåtas.

Preliminärt schema:
10-12 Utrustning och paddling
12-13 Lunch – ta med det du vill äta
13-16 SUP-yoga

Vädret är såklart en faktor. Utbildningen kan genomföras i de flesta väder, förutom om det åskar. Skulle utbildningen behöva ställas in så bokas du automatiskt om till ett nytt tillfälle. Skulle den dagen inte passa så får du avgiften tillbaka. Observera att det finns en risk att utbildningstillfället blir inställt med kort varsel pga. vädret.