fbpx

Är du sugen på att leda yogaklasser på en SUP (stand-up paddle board) eller vill du kanske lära dig mer om SUP-yoga för din egen skull? I denna utbildning får du grundläggande kunskaper om SUP-yoga och vad du behöver tänka på när man ska ge sig ut och yoga på vattnet, antingen på egen hand eller med en grupp deltagare. Att leda själva yogan är egentligen inte så annorlunda jämfört med att leda en vanlig yogaklass, men det är desto mer runtomkring som är bra att ha koll på. Som hur man anpassar yogan efter väder och vind, hur man ankrar (och håller ihop en grupp på vattnet) och vad som är viktigt att kunna gällande utrustning och säkerhet.

Denna utbildning riktar sig både till dig som är yogalärare och vill känna dig trygg i att undervisa SUP-yoga men även till dig som vill fördjupa din egen yogapraktik på SUP-brädan. Ingen tidigare vana av varken paddling eller SUP-yoga behövs.

Utbildningens innehåll

Pris: 1495 kr inkl 25% moms

Utbildningsmaterialet levereras digitalt via kusrplattformen New Zenler. Det innehåller allt du behöver veta för att ta din yogapraktik och yogaundervisning ut på vattnet. Du har tillgång till kursen i 12 månader på kursplattformen men kan under den tiden ladda ner allt material.

Om mig

Jag, Nellie Rolf, har undervisat SUP-yogaklasser sedan 2017 i Malmö och är även utbildad SUP-instruktör. Min bakgrund som yogalärare sträcker sig mer än 10 år tillbaka och jag har stor kärlek till både vattensporter och brädsporter.

Undrar du över något så är det bara att skicka ett mail till hej@nellierolf.se