fbpx

Vilken fantastisk dag! Den lägger jag i minnet som en dag att komma ihåg när livet känns mindre härligt, för de dagarna kommer ju också. Men idag har varit en riktig höjdardag och än är den inte slut.

Jag startade dagen med frukost på Café Torget tillsammans med underbara Sara. Så kul att träffas i verkligheten efter att ha kommunicerat online under en lång tid. Jag älskar nya bekantskaper som berikar mitt liv och Sara är verkligen en person som gör just det. Efter frukosten tog jag skidbussen till Duved för att möta upp maken och storasyster som redan tagit sig till backen. I Duved möttes jag av strålande sol och gnistrande folktomma backar. Magi! Men en sak är säker, jag behöver träna mina ben. Aldrig någonsin har jag känt mig så svag i benen. Smärtsam insikt. Vi har ett så kallat föräldrakort som gör att vi kan turas om att åka i de stora backarna medan den andra åker med storasyster i barnbacken alternativt fikar.  Det är en vädligt bra grej måste jag säga för då får vi det bästa av två världar; både egen åkning och med barnet. Storasyster gjorde stora framsteg och kan numera åka knapplift helt på egen hand. Stort! Till lunch grillade vi korv. Det finns grillplatser med ved på flera ställen så det är bara att tända en brasa och grilla. Dessutom finns det ofta en värmestuga intill så man kan värma sig lite när det behövs. Smidigt. Under eftermiddagen kom Skistars maskot Valle på besök i backen och det är ju alltid lika roligt och spännande.

Pappa och dotter pussas i Duved

Storasyster

Mamma och barn åker skidor

Pappa och barn grillar i Duved

Efter en heldag i backen tog vi Bergbanan till Fjällgården där det var fullt After Ski-ös. Vi höll oss dock långt från dans på borden och satsade istället på mat. Utsikten var magnifik och jag hade gärna hoppas ner i en av de varma badtunnorna på SPA-avdelningen. Men det var omsagt fokus på mat denna gången. Nu har vi landat i Lilla Årebo igen och ätit exotiska frukter i sängen, för det får man göra när man är på semester. Ikväll blir det precis som igår bastubad som avslutning på dagen. Som sagt, en helt fantastisk dag!

After ski Fjällgården Åre

Fjällgården Åre

Fjällgården Åre utsikt över Åresjön

 

2 svar

  1. Vilka FANTASTISKA bilder Nellie!
    Och vad härligt att ni har det så bra! Goa Maja, kul att hon gillar att åka skidor.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *