fbpx

En av de svåraste sakerna för mig just för tillfället är att prioritera att meditera, eller snarare att göra det mer än bara ett par minuter. Som en del av den yogautbildning jag går har vi hemuppgifter och en av dem är att yoga och meditera varje dag. Jag får med nöd och näppe ihop att landa på mattan och meditationen blir därefter, inte så lång. Så när jag läste om Mindful Maj hos Healthy living och hos Veronica så tänkte jag att detta är månaden då meditation blir en del av min vardag. Jag vet inte hur bra det kommer passa med att jag kommer vara föräldraledig med lillasyster på 16 månader, för hur underbart det än är, så är det allt annat än mindful. 🙂 Men hon sover ju en stund på dagen så jag ska se till att det blir min meditationsstund.

Blommande körsbärsträd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *