fbpx

Nu är det klappat och klart! Jag ska gå en yogalärarutbildning med Global Yoga och fördjupa mig ännu mer i yogan. Det är en grundutbildning så det kommer nog var en del repetition från den utbildning jag gick 2007, men jag tror att jag kommer kunna ta det till mig på ett helt annat sätt nu, efter att ha undervisat yoga i nästan 9 år. Denna utbildning är delvis en födelsedagspresent till mig själv men även en aktivitet för att understyrka att jag vill ta yogan till nästa nivå. Min dröm är att själv kunna hålla denna typ av utbildningar framöver. Jag har just fått schemat med litteraturlistan och en yogavideo som jag ska träna på innan så nu känns det verkligen på riktigt. Det ska bli så kul och så spännande!

Global yoga_yoga anatomy

2 svar

  1. Hej!
    Vill du berätta lite hur det är att gå en global yoga utbildning? Är intresserad av att gå deras 100 h grundutbildning för att bli yogalärare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *