fbpx

Jag klarade det! Alltså att springa 7 km utan stopp (mer än för att ta några snabba bilder) men så gick det också väldigt långsamt. Musiken i lurarna peppade på som bara den och jag valde (som vanligt) att springa på slingriga skogsstigar framför det breda grusspåret, vilket gjorde det lite svårare att se till att jag fick ihop just 7 km på den rundan jag tänkt springa. Det kan också ha vari tårtan till frukost som gjorde det. Storasyster insisterade på att de skulle ta fram tårtan som hon och hennes pappa bakat till mig med detsamma jag kommit upp ur sängen men jag såg till att få i mig lite vanlig frukost först i alla fall. Tårtan gillades nog mest av de andra familjemedlemmarna men det är ju tanken som räknas. 🙂

Födelsedagstårta

Stolt storasyster

Till kvällsmat gjorde vi ett par olika brunchrätter. Vilken hit! Alla rätterna var jättegoda var för sig och det blev dessutom en riktigt bra kvällsbrunch tillsammans med ett glas bubbel. Är det födelsedag så är det! Vi gjorde dessa tre rätter från senaste numret av Buffé:

Bakad avokado med ägg och lax
Bruschetta med pesto, mozzarella och bakade tomater
Ljummen sallad på morötter, sockerärtor och babyspenat med citrusdressing

Nu ska jag ladda inför en intensiv helg men massor av yoga. Det ska verkligen bli roligt.

Bakad avokado med ägg och lax

Kvällsbrunch

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *