fbpx

På fredag och hela helgen är det dags att dyka in i yogas värld då jag ska gå Global yoga grundutbildning i Malmö. Det är ju till viss del en födelsedagspresent till mig själv för på torsdag fyller jag 39 år. Snart 40 alltså. Det känns rätt bra, förutom att jag har så mycket mer jag vill göra, uppleva och upptäcka och åren går snabbare än någonsin.

Jag ser mycket fram emot att lägga fokus på yogans grunder, i både teori och praktik. Det är 9 år sedan jag gick min första yogautbildning och det ska bli mycket intressant att se hur jag upplever det nu jämfört med då? Hur har min syn på yoga utvecklats sedan dess? Yogan har definitivt fått en större plats i mitt liv de senaste åren och jag känner verkligen att jag har stor nytta av att praktisera yoga både vad gäller acceptans och tålamod, speciellt sedan vi fick barn. Det är en av anledningarna till att Mitt yogaliv kom till. För mig är yoga allt från ett förhållningssätt till en träningsform. Jag väljer typ av yoga efter det jag känner att jag behöver. Ibland har jag behov av energi och mer flöde (yang) och andra gånger behöver jag landa och varva ner (yin). Att praktisera yoga ger mig både mental och fysiskt styrka men kanske framför allt tro på mig själv. I yogan känner jag efter hur jag mår, vad jag vill ha mer av, och mindre av, vad som gör mig lycklig. Jag anser att yoga är för alla. Det gäller bara att hitta din ingång, ditt behov som yogan kan stötta dig i. När du hittat det är du fast, för alltid.

Yinyoga Portugal, Monte Gordo

Yinyoga på plankan i Portugal med Anci. Det var magiskt!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *