fbpx

Idag är det segt här hemma. Efter att båda barnen haft hög feber tidigare i veckan så verkar det nu vara min tur. Jag har varit lite frusen och har känt mig stel i kroppen under dagen, och nu har febern slagit till. Typiska influensasymptom med andra ord. Jag hoppas att citron- honung- och ingefäradrycken som jag hällt i mig hjälper, alternativt chipsen men svartpeppar som jag smaskat i mig här i TV-soffan.

Innan febern gjorde sitt intåg försökte jag mig på att gör lite ”privat” jobb, men det verkar som om även internet är lite krassligt för det fungerade inte alls. Segt som sagt. Tur att det finns alternativa lösningar som mobilt bredband (ja jag vet, det är verkligen ett I-landsproblem).

Om jag hade haft någon bild på en kola hade den kunnat passa bra men det har jag inte så det får bli en på ingredienserna i mirakeldrycken istället. Skickar krya på dig-energi till alla andra där ute som också är sjuka. Jag vet att jag inte är ensam.

Ingefäradryck

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *