fbpx

Snart är det premiär för årets upplaga av SUP-yoga-säsongen! Söndagen den 9 juli kör vi igång och jag håller tummarna för lite varmare väder och mindre blåst. Moana Malmö har haft ett par missöden med brädor som först blev stulna och sedan väldigt mycket försenade, men nu är de äntligen här och har tagit plats i den nypimpade containern som bytt placering och numera hittas på sydsidan av skateparken.  Anna har även skaffat sig en ny medhjälpare sedan förra året som hänger med i vått och torrt. 🙂

SUP Malmö

Jag har slagit till på stort och skaffat mig en helt egen SUP som jag vill ta ut på äventyr både till havs och i vattenhål här omkring Dalby. Det hade varit väldigt trevligt om det kom lite mer värme snart, annars har jag ju som tur är en och annan våtdräkt som värmer gott.

Stand up paddle board

SUP ryggsäck

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *