fbpx

Det är långhelg med Valborg och Första maj och vi har planerat både det ena och det andra, inget stor utan saker som skogspromenad, trädgårdsfix och lite annat smått och gott. Men det var två trötta föräldrar som vaknade i morse. Lillasyster är pigg igen efter magsjuka med feber och storasyster är sitt vanliga energiska jag. Helt ärligt så trodde jag inte jag skulle ta mig ur sängen men på något vis kom jag upp och efter frukost fick jag för mig att jag skulle flytta runt lite möbler i vardagsrummet, vilket resulterade i en rejäl storstädning. Ibland bara händer det! 🙂

Vardagsrum

Nu har vi smaskat i oss en välförtjänt fika på raw äppelkaka. Tyvärr har jag inget recept att dela för det är inte jag som gjort dem, men de är sagolikt goda så om någon annan har recept på liknande kaka så tar jag tacksamt emot tips.  Snart är det dags för 65-årskalas hos svärmor.

Raw äppelkaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *