fbpx

Om ett par veckor är det dags för mitt och Maries första yogaevent, Urban Yoga. Det ska bli så spännande och jag hoppas verkligen att vi blir ett gäng som yogar, mediterar och broderar tillsammans, trots att det är den 3:e advent och julrushen redan är i full gång. Oavsett om du kan komma eller ej så skulle jag bli jätteglad om du vill hjälpa oss att tipsa om eventet till någon du tror skulle vara intresserad av att komma. Här finns Facebook-eventet. Stort TACK på förhand!

Urban Yoga

Yogaeventet som kombinerar yoga och handarbete i en urban miljö

Enligt ny forskning har olika typer av handarbete samma effekt på hjärnan som meditation
vilket är grunden till detta event med broderimeditation som ett nytänkande inslag.

Till skillnad från traditionella yogaevent på SPA med stora ljusinsläpp och vacker natur så är Urban Yoga ett event i ruff och kreativ stadsmiljö. Förutom yoga av både yin- och yangkaraktär blir det en föreläsning om kopplingen mellan handarbete och meditation samt ett praktiskt moment i form av meditation och broderi en så kallad ”broderimeditation”.

Nellie Rolf_Marie Ledendal_Urban Yoga

Nellie Rolf_Marie Ledendal_Urban Yoga

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *