fbpx

I helgen har jag haft en heldag med yoga och underbart härliga kvinnor/tjejer (när äv en egentligen vad…?). Det är Global Yoga-teamet som bjuder in till Global Yoga action med fokus på gemenskap och girl power! Alla intäkter går oavkortat till Unicef. Bra grejer det! Jag har även anmält mig till Global yogas assisteringsprogram för 2017 och känner mig sådär pirrigt exalterad över att lära mig ännu mer av dessa fantastiska kvinnor och dyka djupare in i yogans värld. Är du intresserad av att gå en genomtänkt, utmanande, utvecklande och rolig yogautbildningen så kan jag varm rekommendera Global Yoga.

Det börjar närma sig slutet av den första av höstens två omgångar yogakurser som jag har i Södra Sandby och bokningen för del två, 8 veckor med start v.43 är öppen. Vad kan passa bättre än yoga när mörkret faller på och julruschen närmar sig?  Vill du yoga med mig i Södra Sandby (utanför Lund) så finns all info på sidan Yoga med mig.

Yogastudio

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *