fbpx

Magkänslan alltså, den är så himla bra. Idag följde jag med stort förtroende och struntade i alla logiska argument. Så rätt!   Jag kollade i och för sig flera olika väderprognoser  innan jag bestämde men det var ändå magkänslan som avgjorde det, vi skulle SUP-yoga. Trots regn och trots risk för åska. Regnet var aldrig något jag oroade mig för särskilt mycket, men att vara i vattnet när det åskar känns kanske inte som en toppenbra idé… Visst kom det ett par skurar under passet men precis som jag trodde så var det bara härligt. Iklädd våtdräkt på en SUP i vattnet så spelar ju lite regn mindre roll. Under shavasana bröt till och med solen igenom lite lite grann och värmde. Att SUP-yoga är på många sätt en naturupplevelse och i regnet förstärktes just känslan av naturen och dess kraft.

SUPyoga

Jag passade på att testa huvudstående igen och denna gången gick det lite bättre även om det var rätt guppigt. Det blev dock en och annan vurpa ner i vattnet också.

SUP-yoga_moanamalmö_sibbarp-minvardagshälsa

SUP-yoga_moanamalmö_sibbarp_4-minvardagshälsa

Det var en underbar förmiddag med nyfikna deltagare. Som eventuell muta (om någon skulle tycka att det var en dålig idé att yoga i regnet) hade jag med kaffe, te och kex som vi satte i oss innan vi drog av våtdräkterna och packade ihop.

Kaffe efter SUP-yoga

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *