fbpx

Ibland blir det extra tydligt att det är förändring på gång. Idag var en sådan dag. Först hade jag sista schemalagda yogapasset på Gerdahallen på obestämd framtid. Det kändes lite sorgligt men ändå helt rätt! Istället kommer jag satsa på egna yogakurser i grannbyn. Det blir en liten grupp på 12 personer som kommer följas åt under 8 veckors tid. Jag ser så mycket fram emot detta men kommer ändå sakna de stora grupperna på Gerdahallen. Det är något helt annorlunda att yoga på en scen tillsammans med 50 pers i en stor sal jämfört med 12 pers i en liten lokal som knappt har någon plats för min yogamatta. Det var ändå med lätta steg som jag lämnade Gerdahallen, för jag är rätt säker på att jag inte satt min sista fot där ännu…

Det andra avslutet blev ett löppass med B.A.B.Y. Tunners Team Malmö. Jag och Pernille har coachat denna grupp i 2,5 år och nu var det dags för oss båda att gå vidare. Vi körde favoritpasset 100 burpees och avslutade med picnic. Gruppen kommer leva kvar på FB där vi kan tipsa varandra om lopp och annat träningsrelaterat, men det finns inga träningstillfällen inplanerade framöver. Det har varit fantastiskt roligt att springa den dessa härliga tjejer och jag hoppas verkligen att vi kommer ses på olika lopp och annat framöver.

Löpträning

B.A.B.Y. Runners Team Malmö

Pernille - B.A.B.Y. Runners Team Malmö

Nu har det blivit så där supersent igen och jag har inte ens duschat efter löpträningen. Jag blir så trött på mig själv. Godnatt!

2 svar

  1. Va härligt med yoga 🙂 slutade för ett par år sedan men har en dröm om att göra det på helgerna hemma för att hitta balans och ro… kanske det blir av någon gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *