fbpx

Nu har jag äntligen testat SUP på riktigt! Jag gick en nybörjarkurs i helgen med Anna på Moanas i Sibbarp, Malmö. Alltså det är så himla härlig, lite vingligt och kul! Det har nyligen blivit bestämt att jag ska ha SUP-yoga hos där i sommar så jag var med på kursen för att känna på brädan och testa lite olika yogapositioner. Yoga på en surfbräda, varför då tänker kanske någon? Det kan ju verka lite märkligt… är det inte svårt nog som det är med balansen redan?

Till att börja med är det en annan upplevelse att yoga utomhus, och att dessutom vara på vattnet ger ännu en dimension av frihetskänsla. Självklart kommer yogapositionerna anpassas efter förutsättningarna, dvs en SUP istället för en yogamatta. Faktum är att det var lättare än jag trodde att det skulle vara. Jag trillade visserligen i ett antal gånger men så fick jag för mig att jag skulle testa stå på huvudet också. 🙂 Det ska vi inte göra på yogaklasserna. Inte till en början i alla fall…

Från och med den 8/7 så kommer det stå SUP-yoga på mitt schema på onsdagarna och det ska bli så galet roligt! Vill du testa så hör av dig! Jag kommer köra ett provpass innan dess för att se så allt funkar som jag täkt mig.

Huvudstående på SUP

Anna Moanas SUP Malmö

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *