fbpx

Inte för att det är så mycket sommarkänsla i luften just nu. Det är snarare så att det verkar som om vinter är på besök igen. Fast jag har hört att våren kommer snart, på riktigt! I väntan på sol och värme så mixade jag ihop en härligt somrig smoothie. Det ser visserligen mer ut som gazpacho än en somrigt smoothie men så blir det när man använder en röd apelsinjuice. Det är framförallt myntan som får mig att tänka på sommaren. En riktigt god Mojito går ju inte av för hackor en varm sommarkväll, gärna till tonerna av lite skönt sommargung.

Sommarsmoothies ingredienser

Sommarsmoothie

Frusen banan
Frusen mango
Frusen avokado
Färsk mynta
Apelsinjuice

Tina de frysta bitarna en stund så de blir lite mjuka.
Mixa sedan banan, mango, avokado och mynta.
Späd med apelsinjuice till önskad konsistens.

Du kan också strunta i juicen och då blir det glass istället. 🙂

Sommarsmoothies ingredienser

Sommarsmoothie

Sommarsmoothie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *