fbpx

Igår morse började jag dagen med ett skönt och lugnt yogapass innan frukost och mötte sedan upp resten av familjen som redan var i full gång. Väderprognosen stämde, det regnade från och till under dagen men vi har lyckades pricka in ett par långa uppehåll när vi var ute på upptäcksfärd. En bit bort längs stranden finns det ett litet fiskeläger, fast inte i någon hamn. Istället är det ebben och floden som styr om båtarna ligger i vattnet eller ej. En annorlunda syn för en nordeuropé men fullt naturligt för en sydeuropé. Och fisken här, ja den är något utöver det vanliga, så himla god!

Monte Gordo, Portugal

Monte Gordo, Portugal

Monte Gordo, Portugal

Precis innan lunch lyckades jag komma i prefekt tid för ett pass soma så jag tog en snabb kaffe och gick och bytte om. Alltså soma, det är så himla skön träning som jag normalt sett inte gör särskilt ofta hemma. Det får kanske bli ändring på det…

Efter kvällsmaten var jag lite för mätt så jag tog en promenad i mörkret längs havet för att smälta maten lite bättre. Jag gillar inte att gå och lägga mig med full mage och promenaden gjorde susen. Det riktig härligt att gå i mörkret längs med stranden i endast stjärnornas sken. När jag kom en bit bort från bebyggelsen blev det lite läskigt, eller rätare sagt ena tankar gjorde att det blev läskigt så då vände jag och tog mig mot vinden bort mot hotellet igen.

Idag har jag börjat dagen tidigt eftersom lillasyster tycker att 05.30 är lagom tid at vakna. Nu, en timme senare är det fortfarande mörkt ute och om en timme öppnar frukostserveringen. Fördelen med att vara uppe tidigt är att jag kan sitta själv i lobbyn på hotellet och använda internet helt ostört. Trots det går det seeeegt. Ja, det är något av ett I-landsproblem och det är intressant att upptäcka hur oanvändbar en smartphone är utan internetuppkoppling.

Idag ska det tränas mer soma, fast ute på ”plankan” i solen, och kanske lite core på det. 🙂 Der blir en bra dag detta!

Blomma Portugal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *