fbpx

När min foundation från Une började ta slut kände jag att jag ville testa en annan underlagskräm. Eftersom jag fastnat för hudvårdsprodukterna från Estelle & Thild så var det naturligt att kolla vad de hade att erbjuda. Jag tampas fortfarande med inflammerade utslag i ansiktet och vill ha något som täcker lite lagom utan att bli för tungt. Helst ska underlagskrämen inte märkas alls, utan bara jämna ut hudtonen. Utslagen täcker jag sedan över med concealer. Jag hittade en färgad dagkräm som jag fastnade för även om det var lite svårt att välja vilken färg jag skulle ha men jag gick på den ljusare. Brunkrämens tid är ju definitivt öven och just nu är huden som ljusast på hela året, vilket påminner mig om att det hade varit väldigt härlig att sitta längs husväggen och lapa lite sol snart. Vart är egentligen våren? Men tillbaka till hudkrämen, jag tycker att den är superhärlig! Jag gillar att det bara är ett moment, istället för två, dvs. att först smörja på dagkräm och efter det underlagskräm. Under den färgade dagkrämen använder jag ett serum. Det är en ny upptäckt för mig med serum. Jag har tidigare tänkt att det kan ju inte vara nödvändigt med serum, men faktum är att jag känner att det blir mer glow i hyn så nu kan jag inte vara utan.

Färgad dagkräm Estelle & Thild

Vilken är din bästa hudvårdsprodukt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *