fbpx

Finns det fler än jag som vill ha mer yoga i sitt liv? Då ska ni spana in Vevve och Yogaworlds 30 dagar med yoga. Signa upp dig för daglig inspiration här, följ Vevves youtube-kanal eller gå med i Facebookgruppen. Hurra för gratis yoga för alla!

Vevve tipsar om att börja med att skapa ditt eget yogaspace. Jag har ett stort rum i källaren som är mitt space. Där kan jag vara ifred och yoga precis när det passar mig. Det är vardagslyx det! Har du inte så mycket plats så se till att ha ett ställe för din matta. Jag har en av mina gamla yogamattor i en korg på ovanvåningen så jag kan ta fram den snabbt när jag känner att jag bara behöver sträcka ut lite. Den funkar för övrigt även bra som lekmatta eller koja. 🙂

Yoga space

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *