fbpx

Vintern har verkligen kommit till Skåne och jag tycker att det är helt underbart! I lördags förmiddag fick jag ett spontant SMS av en relativt nyfunnen vän som undrade om jag ville åka längdskidor. Och ja, det ville jag hemskt gärna! Det är ju inte var dag det går att åka längd på Skåneslätten. Ett par timmar senare var vi mitt i det härliga vinterlandskapen på Romeleåsens golfbana och stapplade fram med ovana steg på skidorna. Alltså jag kan knappt beskriva hur fantastiskt det var. Trots mindre bra spår, lite dåligt glid och fäste (jag hann ju inte riktigt preppa skidorna) och lite gräs som stack upp här och var så var det så himla kul! Vi log oss igenom rundan på 8 km även om kroppen kändes minst sagt ovan vid denna galenskap.

Skidspår Romeleåsens golfklubb

Skidspår Romeleåsens golfklubb

Efter storasysters 4-årskalas för sina kompisar idag så tänkte vi (jag ock maken) åka pulka i det vackra vintervädret, med det ville inte storasyster. Så då fixande vi hastigt barnvakt och stack ut på en joggingtur istället. Det var lite stelt från gårdagens skidåkning men faktiskt mycket bättre än jag vågat hoppas på. Vi får väl se vad jag säger imorgon… Prognosen säger att snön ska ligga kvar till på fredag och jag hoppas verkligen att det stämmer för jag vill ge mig ut på åtminstone en runda till i längdspåren.

Vinterlöpning i Skrylle

Vinterlöpning i Skrylle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *