fbpx

Det började med frost kyliga vindar och sen kom äntligen snön. Det är inte många dagar på ett år som snön ligger vit på marken och lyser upp den annars rätt gråa tillvaron. Dessa kalla men soliga dagar har vi varit på utflykt i skogen och åkt pulka, eller försökt i alla fall. Jag och maken hade nog roligare än barnen. 🙂

Skogslek

Utelek skogslekplats

Skogsstig Skrylle

Vintersol Skrylle

Hopp på utegym Skrylle

Nerbäddad bebis i vagn

Axelpress utegym Skrylle

Jag har också varit ute på två löppass i snön, ett kortare på egen hand och ett lite längre tillsammans med maken. Alltså allt är ju relativt, det långa passet var 7 km och vi gick ett flertal gånger. Men nu har jag faktiskt satt ett träningsmål. Den 14 april (min födelsedag) så ska jag kunna springa samma runda utan att gå och utan att få ont i kroppen.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *