fbpx

Det har gått lite trögt med mina visioner för 2016. De kom liksom inte riktigt till mig, men när jag väl började få ner de tankar jag hade på papper, då släppte det. Förra året var visionerna stora och genomförandet mindre stort så i år tänkte jag var lite mer realistisk. Men jag gillar att drömma och det ger mig energi och motivation att ta mig framåt, dit jag vill, även om jag ofta landar lite bredvid i slutändan. I år kommer jag satsa på mitt välbefinnande, både i det lilla och det stora.

Arbetsliv
Jag vill ha en förändring i mitt arbetsliv. Här har jag två spår; antingen vill jag hitta en mer passande tjänst på mitt nuvarande jobb, eller jobba med något helt annat. Jag har många idéer så vi får se vart det landar…

Flying Hippo
Jag har kvar samma tankar som förra året, men har lagt till ett mätbart mål på antal besökare i veckan samt ett plattformsbyte till WordPress. En podcast är på gång men jag behöver lite mer tid för att gå från idé till produktion.

Hälsa
2016 vill jag sova mer, vilket inbär att jag behöver gå och lägga mig tidigare på kvällen. Jag vet att det börjar bli tjatigt med det här men sömnen är min största utmaning vad gäller min hälsa. Jag vill också utöka min träning med mer styrka när kroppen känns redo för det. Kanske hänger det ihop, sömnen och känslan av att inte vilja ta i ordentligt? Om jag sover mer så kanske kroppen har mer energi för träningen. En intressant tanke. Jag vill yoga mer för min egen skull, minst en gång i veckan. Jag vill också gå fler utbildningar i Global yoga, det yogasammanhang som jag vill vara en del av.

Hur ser din vision ut för 2016?
Familjebild Mallorca

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *