fbpx

Det har varit en jättemysig helg tillsammans med min familj i Karlshamn, Blekinge. På lördagen var det lite ruggit väder men det stoppade minsann inte oss. Skogen intill huset där familjen bor är så himla mysig och den precis lagom stor för en promenad med en snart 4-åring och så finns där en kul lekplats.

Idag söndag åkte vi och tittade vi på den nya segelbåten som har stor potential men just nu är den inte direkt segelredo. Jag ser mycket fram emot att komma ut på havet till sommaren! Även idag var det ruggit, speciellt ute vid havet. Jag blev allt annat än badsugen.

Efter lunch tog vi en promenad i en anna del av skogen som de har röjt i för att den ska bli mer tillgänglig. Just nu ser det lite konstigt ut eftersom det är så nygjort men det kanske smälter in lite bättre längre fram.

Vi skulle ta ett familjefoto och det var ju en utmaning med så många personer inklusive två barn. Ja ni ser ju själva… men det blev ju rätt bra till slut.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *