fbpx

Under månaden som gått har jag böjat anpassa mig till min nya situation som förvärvsarbetare på heltid, medan maken är föräldraledig. Det är jättekul att jobba och att aktivera hjärnan på ett sätt som jag inte gjort under tiden jag var föräldraledig. Det är massa nytt att ta in, analysera och förstå. Jag har massor av energi och motivation och det går upp för mig hur mycket jag gillar att vara en del av en helhet, vara med och påverka och utveckla en affäreverksamhet. Samtidigt känns det sådär att ha så lite tid hemma med barnen. När jag kommer hem från jobbet är det kvällsmat som står på agendan och sen börjar läggningsrutinen. Drygt två timmar efter att jag kommer hem sover båda barnen och då är det tvätthögar, disk och andra vardagssysslor som det ska fixas med.

Oktober är också månaden då jag kom igång ordentligt med träningen, och då menar jag verkligen ingen hårdträningen utan lite varje dag, eller de flesta dagar i alla fall. Jag varvar yoga och styrketräning hemma med löpning/promenader. Målet är att göra någon fysiskt aktivitet fyra gånger i veckan och som det ser ut nu har jag snittat på 4.8 gånger i veckan. Skönt!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *