fbpx

Hur ser din matkasse ut när du handlar mat? Kör du på måfå? Har du en inköpslista som du följer strikt? Eller gör du på något annat sätt? Många som vill äta mer hälsosamt säger att de egentligen vet vad de borde äta men de gör det ändå inte. Någon som känner igen sig?

Till dig som har svårt att värja sig mot frestande chipsberg och extra extra-priser på kakor i storpack, skulle jag rekommendera att planera inköpen noga innan det är dags att handla. Planera gärna flera dagar framåt för att minimera besöken till mataffären och därmed undvika onödiga frestelser. Väl i affären, sätt på skygglapparna och håll dig till det som är på listan. Kom ihåg att det som hamnar i din matkasse eller kundvagnen i mataffären, det är det som hamnar i magen.

Ett tips är att ha en standardlista med sådant som alltid är bra att ha hemma. På min lista står det:

ägg
mellanmjölk
A-fil
turkisk yoghurt
broccoli
morötter
bananer

Vad står på din inköpslista?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *