fbpx

Det där med träning går ju lite i vågor beroende på hur livssituationen i övrigt ser ut. Det viktigaste för mig att det blir någon form av fysisk aktivitet, helst lite varje dag men i alla fall 3 gånger i veckan. Med två små barn så gäller det verkligen att planera in träningen för att den ska bli av. Jag har inte funderat så mycket på min träning på sistone så jag hakar på Saras lista om träning, det blir dagens reflektionspunkt. Det vore kul om fler ville haka på och berätta hur ni ser på er träning för tillfället.

Den här träningen längtar jag efter just nu:
Längre skogsturer i makligt tempo. Sådana träningspass som ger mental återhämtning och är som balsam för själen.

…men det här  står mig upp i halsen:
Inget alls faktiskt, förmodligen för att jag inte har så mycket träning att välja bort för tillfället.

Det här träningsplagget är min favorit just nu:
Jag är kär i detta linnet från Saprema som jag har framför allt på yinyoga. Det funkar också utmärkt under en jeansskjorta på kontoret. Perfekt när en har bråttom till jobbet efter morgonyogan.

Det här skulle jag verkligen behöva träna mer:
Ben, definitivt. Jag pallar inte träna tungt men det hade mina ben mått bra av. Löpning i alla ära, men jag tänker tuffa benpass på gymet. Men jag fortsätter med de lite lättare benövningarna hemma ett tag till…

Den här känner jag mig stark i/på:
Sådant som kräver bålstabilitet. Jag antar att det är yogaträningen som gör mig stark i magen och ryggen.

Just nu stör jag mig på de här i träningsväg:
Show off-are (även kallade crossfitare). Behåll tröjan på! Det var allt jag har att säga om det.

En träningstrend jag tror, eller hoppas, kommer gå över är:
Alltså jag gillar ju korta pass, eftersom det är den enda träningen jag får till just nu. Men jag håller också med Sara om att vi inte får glömma bort de långa passen. Jag behöver dem (se mitt svar på första frågan)!

Det här har jag en tendens att prioritera bort:
Min egen yogapraktik. Och så långa träningspass då.

Jag står inte ut med:
Människor som klagar på att de är i dålig form men säger att de inte hinner träna. P.r.i.o.r.i.t.e.r.a.

Skulle jag bara få träna en sak i resten av mitt liv så skulle det vara:
Yoga. Oj, nu blev jag lite förvånad över mig själv. För, säg 7 år sedan, hade jag nog sagt gruppträning, typ aerobic eller step, och för ungefär 3 år sedan hade jag nog svarat styrketräning. Tänk vad tiderna förändras. Det måste vara mitt behov av lugn och ro som speglas i denna fråga. Bra insikt. 🙂

Det allra tråkigaste med att träna är att:
Duscha. Alltså det är just därför jag kör med duschtricket. Behöver jag duscha så ser jag till att träna något först, om än bara ett par minuter. Allt är bättre än inget.

Kommande vecka lovar jag mig själv att:
Yoga för min egen skull.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *