fbpx

Det är mycket här hemma nu med jobb, tvätthögar och annat som inte hunnits med efter en fullbokad vecka och en rolig helg i Göteborg. Eftersom en bild säger mer än tusen ord så kommer här en bildkavalkad:

Vi hade en heldag på Liseberg. Tyvärr hade vi felbedömt vädret så vi frös oss dagen igenom men som tur var hade barnen fått ordentligt med kläder på sig. Roligt hade vi i alla fall!

På söndagen när vi styrde kosan ner mot Skåne igen svängde vi inom Strömma farmlodge för att äta lunch. Jag har upptäckt detta ställe på Krickelins blogg och har länge velat åka dit så det var riktigt kul att äntligen få se det i verkligheten.

Det ingen berättat är att det är väldigt kallt i caféet eftersom strömmen kyler ordentligt underifrån. Som tur var sprack solen igenom lite så det var rätt skönt att sitta ute i trädgården. Vi hade nämligen inte lust att frysa mer denna helgen.

Butiken som ligger i anslutning till caféet var verkligen annorlunda men jättemysig. Det är ett charmigt ruckel som har fått nytt liv genom att fylla det med härliga saker. Smart och snyggt! Jag fick dock bara med mig en liten påse godis, och en fin nagelborste.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Strömma farmlodge, visst är det underbart!
    Vi var där två dagar före min 40-årsdag and I love it!!!
    I helgen bär det av till Ullared, men dessvärre blir det nog inget besök på Strömma 🙁 Även om jag gärna hade velat…

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *