fbpx

Natten efter den här eftermiddagen sov jag helt ostört men trots det vaknade jag tidigt, innan klockan ringde. Och det kändes tyvärr inte som att jag var utvilad. Nåja, de var ändå snart dags för morgonyoga så jag öppnade den franska balkongen och låg kvar i sängen och drog mig en lång stund innan det var dags att dra på sig yogakläderna och tassa bort till yogasalen.

Det var inte vilken sal som helst utan ett av de nyare rummen som normalt sett tillhör SPA-avdelningen. Då är det en öppen eld som brinner mitt i rummet och längs med alla väggarna runt om eldstaden står det sängar med fluffiga täcken och kuddar. Fast vi yogade såklart på våra mattor på golvet. Det var ett pass med mycket statiska positioner och jag kände att det var länge sedan jag gjorde den typen av yoga. Jag kör normalt mer flöde med poweryoga alternativt inget flöde alls i yinyoga. Men det var ett bra pass som väckte kroppen på ett härligt sätt. När passet var slut gick jag raka vägen ner till frukostbuffén och roffade åt mig massa godsaker innan frukosten dukades av.

Solen strålade denna förmiddag så jag bestämde mig för att gå en promenad längs med havet för att smälta maten innan det var dags att checka ut. Jag skulle ha gott om tid att SPAa innan jag skulle få uppleva the Creek experience. Jag hade nämligen bokat om tiden för att slippa stressa med frukosten, jag var ju ändå där för att ta det lugnt. Under promenaden längs stranden föll allt på plats. Jag insåg att för mig handlade mycket av min irritation om att jag inte orkade vara den mamma och fru som jag vill vara. Jag var helt enkelt för trött för att orka ha tålamod, var ödmjuk och visa kärlek.

Jag vill vara en förebild för mina barn. Med det menar jag inte att jag ska vara den perfekta mamman (vad det nu än är), men jag vill kunna möta dem där de är och försöka förstå vad som pågår i deras kroppar. Det är inte helt lätt att vara 3.5, jag förstår det, men jag orkade inte bemöta det för tålamodet och orken fanns inte där. Jag sa högt till mig själv: Jag vill vara en förstående och kärleksfull mamma. Jag vill visa att det är viktigt för mig att vi tar hand om och respekterar varandra. Jag fällde några tårar av lättnad, andades in den svala havsluften och kände hur energin strömmade in i kroppen.

Resten av eftermiddagen njöt jag av den härliga sensommarsolen och den otroligt avslappnande upplevelsen i ”grottan” (the creek). Jag hade turen att vara helt själv i en grupp som normalt sett är upp till 8 personer som går tillsammans genom de olika stationerna ”in the creek”. Två timmar senare var jag renare än någonsin och mer avslappnad och harmonisk än jag varit på väldigt länge. Jag var redo att köra hem till familjen och tala om för dem hur oerhört mycket jag älskar dem.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *