fbpx

Jag är oftast positiv till att prova på nya saker, men ibland tar det lite tid för mig att komma igång. Så är det till exempel med snap-chat, ungdomarns ”nya” kommunikationssätt. Det är kanske just därför som jag tvekat, jag är ju inte direkt någon ungdom direkt. Men så läste jag Saras inlägg och tänkte att en blir ju inte äldre än en gör sig, så jag skapade ett konto (appen hade jag redan laddat ner). Finns det några snappare här? Leta upp mig (nellierolf) så vi kan snap it away! 🙂

Hur tror ni förresten att våra barn kommer kommunicera med sina vänner när de är vuxna? Ja menar, email, SMS, MMS, Skype mm fanns ju inte när jag växte upp, då var det gammal hederlig brevväxling som gällde. Annat är det nu. Jag har fått många nya bekanta och en och annan nära vän via olika digitala kanaler där jag interagerar, och det tycker jag är rätt coolt. De flesta har jag inte träffat IRL och kommer kanske aldrig göra det heller (även om det såklart hade varit jättekul). De plattformar/kanaler jag har valt att finnas på är ställen som jag tycker bidrar med något positivt i mitt liv.

På Instagram lägger jag upp bilder lite sporadiskt, precis så som jag tycker man ska och som namnet antyder så är det ögonblicksbilder ”instant”, från mitt liv, tagna med mobilen. Du hittar mig, föga överraskande, som nellierolf.

Pinterest samlar jag bilder för olika inrednings- och pysselprojekt samt tränings- och yogainspiration. Här kan jag surfa runt i TIMMAR om jag inte hejdar med och ibland ”pinnar” jag hej vilt och blir nästan överväldigad av all inspiration. Det är alltså på egen risk som du skapar ett konto.

Twitter, ja där har jag inte heller riktigt kommit igång. Jag känner att jag är något sen på Twitter-bollen, men det är kanske inte för sent, eller? Vilka av er som läser använder Twitter?

Denna lekkojan fick jag till exempel inspiration till på Pinterest. 

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *