fbpx

Min föräldraledighet börjar lida mot sitt slut. Just nu är både jag och maken hemma med lill-loppan och jag försöker ladda inför att börja jobba igen. Om två veckor tar maken över och jag börjar jobba igen. Precis som förra gången delar vi lika på föräldraledigheten, det tycker jag är en självklarhet, och jag tror att det gynnar hela vår familj.

Jag rensar garderoben och köper lite nytt för att känna att jag inte helt tappat greppet om min klädstil. Jag yogar för att mjuka upp min stel ländrygg och jag drömmer om att åka på SPA för att fullkomligt kunna koppla av och ladda inför hösten. Jag bakar en ny laddning chokladbollar och klurar vidare på vad denna hösten ska bjuda på, förutom träning.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *