fbpx

Idag har det blivit träning i stil med ett långpass. Först ett 30-minuters förmiddagspass på Gerdahallen. Ett nytt pass som heter cardio som introduceras denna hösten. Det var 30 min kondition, med gympafeeling. Kul och svettigt! Jag hoppade dock över spin-passet efteråt eftersom jag haft känningar i ländryggen ett par veckor och just idag var den stelare än vanligt, trots en hel del uppmjukande övningar.

Efter en god brunch så var det dags för ytterligare två pass fast på anan ort. Även dessa pass hade störst fokus på kondition, så idag har det blivit 2.5 timmars konditionsträning. Det får man väl ändå räkna som ett långpass?!?

Jag känner att kroppen börjar vakna till liv och träningen ger mig massor av energi, även om jag just nu känner mig rätt trött i kroppen. Jag känner mig redo att kicka igång höstens träning och ser fram emot att känna mig stark och smidig igen. Förra årets höstlista var ambitiös, som de flesta listor jag skriver. Men det gör inget att jag inte kan bocka av allt. Jag ser listan som ett sätt att fundera på vad jag vill ha mer av i livet, och det är inget jag behöver checka av. Det som inte blev av förra hösten kanske blir av denna hösten, om det forfarande är något jag vill göra. En sak är i alla fall säker, jag vill vara mycket ute i skogen, med familjen och ensam med löpskorna.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *