fbpx

Den har börjat, veckan då jag bara ska använda 4 plagg. Hmm. Det är inte helt lätt med kladdiga barn och en svettig mamma. Vad är förresten grejen med att en börjar lukta svett efter man fött barn? Någon mer som känner igen sig? Dessa hormoner, de spökar ju hela tiden! I alla fall, idag tog jag på min ett par nya favoritbyxor, ett par tunna culotte-byxor i svartvitt och en gammal favorit tröja, en vid tunn kortärmad sweatshirt. Linnet räknar jag till underkläder annars finns det inte en chans att fyra plagg räcker en hel vecka. Inte om jag ska undvika att förpesta omgivningen med torsk och potatismos med dill- och/eller svett-lukt. Det gäller alltså att ta av sig tröjan då barn ska matas och när promenadstegen ökas (och därmed svett-produktionen).

Poängen med utmaningen är ju att tänka till kring hur vi konsumerar kläder, snarare än att hålla sig till exakt fyra plagg. Igår var smart nog att behålla träningskläderna på efter yinyogan för att spara på de ”vanliga” kläderna. Tacksamt! Mot slutet av veckan kanske jag går till förskolan i pyjamas…

Jag har alltså ytterligare två plagg jag kan välja denna veckan. Vilka ska det bli tro?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *