fbpx

Helgen som gått har varit full av en massa roliga aktiviteter. Det har varit festival i Malmö, med karuseller och annat kul i Barnlandet. Det kom även ett litet tivoli till vår lilla by, och då åktes det ännu mer karuseller. Vi har haft middag med vänner, fikat med nya bekantskaper hemma i trädgården och såklart badat. Ja ni förstår vilken helg vi har haft! Jag skulle faktiskt behöva en vila upp mig-dag snart…

Lillasyster har lärt sig sitta, ålar sig fram och är på god väg att börja krypa. Kanske läge på att sätta upp trappgrinden snart? Full rulle är det här hemma i alla fall. 🙂  Jag är inne på min sista vecka som föräldraledig, fast jag ska vara ledig ett par veckor till tillsammans med maken innan jag återgår till jobbet. Jag ser faktiskt fram emot det, att jobba, använda hjärnan lite mer intellektuellt (när jag har vevat igång den), att sitta ner i lugn och ro och fika, eller äta lunch. Fast jag kommer också sakna att hänga med barnen, den lilla som är på ständig upptäcksfärd, och den stora som är så nyfiken på allt.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *