fbpx

Jag är sällan med på bilder i våra familjealbum, av den enkla anledningen att det främst är jag som håller i kameran. Inte för att jag lägger beslag på den, utan snarare för att de andra i familjen inte gör det. Ibland sätter jag kameran i händerna på maken och håller tummarna. Andra gånger riggar jag kameran på stativ men det tycker jag är rätt meckigt, det tar för mycket tid, och blir sällan riktigt bra, så det händer inte så ofta. Nu har dock storasyster visat intresse för fotograferande så hoppet står nu att nästa generation Rolfare kan assistera mig när jag vill ta bilder till bloggen. Hon har dock lite att lära sig, kanske framför allt att det är rätt bra att stå still när man trycker på avtryckaren. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *