fbpx

Precis efter träning vill jag gärna dricka något. Oftast bara vatten, eller möjligtvis lite juice. Därefter vill jag duscha för att sedan slå mig ner i soffan eller vid köksbordet med något att äta. Vad det blir beror på vilken tid på dygnet det är, men oavsett så vill jag äta något nyttigt, något som ger kroppen bra energi.

Det mest märkbara efter ett träningspass är klarheten i huvudet. Mycket faller liksom på plats när tankarna får utrymme att vandra fritt. Därför är det egentligen bäst för mig att träna antingen på morgonen eller på lunchen, men det är sällan det blir så. De flesta träningspassen har jag på kvällen och då går hjärnan på helspinn när det egentligen är dags att varva ner inför läggdags och det blir många ”jag ska bara” innan jag kommer i säng. Någon som känner igen sig?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *