fbpx

Jag känner mig stolt över mitt liv, över mig själv och över min familj. Vi är ett så bra team. Maken och jag anstränger oss för att få livet att funka på bästa sätt, så vi båda trivs och känner att vi får det vi behöver. Det har självklart även funnits tider då vi varit i obalans, men även dessa perioder har vi tagit oss igenom för att vi båda är villiga att lyssna på varandra för att förstå hur den andra tänker, känner och resonerar. Det är inte alltid lätt men det går, om man vill.

Genom att uppmärksamma varandras känslor och behov så kan vi bygga en relation och ett liv där vi båda trivs och känner oss uppskattade och älskade. Genom svackor och utmaningar har vi utvecklas tillsammans vilket är otroligt stärkande och bygger tillit och förtroende, både till varandra men även till vår relation.

Mitt stoltaste ögonblick är den dagen vi lovade varandra att ta vårt förhållande på allvar och ge det den omtanke som behövs för att vi ska kunna leva lyckliga tillsammans resten av livet. Det hade kunnat vara vår bröllopsdag men det var det inte, det hände långt tidigare. Förlovning och giftemål är däremot tecken på att vi faktiskt gör det som krävs för att vi ska vilja fortsätta leva tillsammans.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *