fbpx

I september 2012 skrev jag det första inlägget på denna bloggen. Då skrev jag så här:

…”jag kommer i första hand att skriva om motion och hälsa. Usch tänker säkert vissa av er, inte en sån där hurtig blogg till! Nej, inte alls, min ambition är främst att inspirera er (och motivera mig själv) att göra små bra val i vardagen som gör skillnad i långa loppet, utan att det måste bli trist och torftigt. En sak kan jag lova redan nu, jag kommer inte att förespråka några konstiga dieter. Sunt förnuft kommer man långt med!

Men eftersom mitt liv inte bara består av träning och förnuftiga kostval så kommer det även bli ett och annat inlägg om lite annat som jag håller på med och engagerar mig i för tillfället, och det kan variera rätt mycket. Till sist kommer det nog bli en salig blandning av träning, mat, inredning, pyssel och föräldrarskap. Hoppas ni hänger med mig!”

Så här 2.5 år senare kan jag konstatera att det fortfarande stämmer rätt bra. Det är definitivt störst fokus på träning, livsstil, familj, hälsa och mat, både i bloggen och i det verkliga livet (mitt liv alltså).

Min ambition med denna bloggen är att ge min bild av vad en hälsosam livsstil kan vara, med en förhoppning om att få er som läser att själva göra medvetna val som har en positiv inverkan på era liv, ditt liv. Jag vill visa att det inte behöver vara så svårt. Det kan vara lätt och härligt att vara hälsosam!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Gillar blandningen! Det är så livet är, lite av allt, ju 🙂 Men ibland behöver man lite pepp för att hålla det hälsosamma uppe, det får man här!

  2. Det är de bloggarna som är bäst tycker jag. De som är mera personliga. Jag vill se personen bakom. Jag vill läsa om livsöden, människan och inte bara träning och kost 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *