fbpx

Igår var vi på den årliga utflykten till Körsbärsdalen. Det är ett riktigt Mio min Mio-moment med alla körsbärsträd som blommar samtidigt. Tyvärr var vi där ett par dagar för sent för efter de senaste dagarnas regn och blåst så var det inte så mycket blommor kvar på träden. Men det var vackert i alla fall och vädret visade ju sig från sin bästa sida.

Ja ni ser ju själva! Det är verkligen helt underbart att ströva omkring i detta vackra landskap. Det är dessutom inom ett rätt begränsat område så även barnen kan var med utan att bli för trötta. Det enda krångliga är att det är rätt brant, men det är ju också det som gör platsen så magnifik. En djup dal som kantas av massor av körsbärsträd. I dalen finns det en bäck, och en äng som nu var täckt av maskrosor. Men nästa år hoppas jag ändå att vi kommer dit i rätt tid och får se den vackra blomningen. Bor du i trakten så kan jag verkligen rekommendera det som utflyktsmål. Kanske när körsbären mognat?

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *