fbpx

Ikväll fick jag ett ryck och tog bilen till stan för att shoppa på Granits kundkväll. Jag hade siktet inställt på ett par saker till trädgården och höll mig ganska bra till dessa. Mest nöjd blev jag över de snygga odlingsstickorna. Jag köpte också äntligen den där dymon som jag spanat på i säkert ett år men inte köpt för att jag inte visste riktigt vad jag skulle använda den till. Det var verkligen nostalgi att knåpa ihop textremsorna och jag är supernöjd med resultatet. Här ska det minsann odlas med stil!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

 1. Åh, så snyggt!! Jag har också spanat på en sån där dymo länge nu, men fortfarande inte gjort slag i saken! Detta var ju supersnyggt!

 2. Hej Nellie!

  Tack för att du delar med dig av detta projekt
  Ser helt super snyggt ut, väldigt kreativt av dig att använda dig av Dymo tejp för märka upp allting!
  Jag hoppas all odling går bra. 🙂

  Med varma hälsningar,
  Jesper K
  DYMOSupport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *