fbpx

I lördags blev det en rikigt utflyktsdag, tack vare ett Blocket-köp. När vi ändå skulle köra och köpa hyllan så passade vi på att besöka ett par olika ställen som jag spanat in. Vi fick även lite hjälp på vägen av lokalbefolkningen. Tack Titti för bra tips!

Vi började med lunch på Märtas by the sea, ett ställe jag hört talas om och som verkade mysigt. Det var det också, men maten var sådär prisvärd, så jag föredrar fortfarande fiket i byn. Det var dock trevligt att sitta inne i värmen och titta på småbåtarna med regnet duggade utanför.

Nästa stop blev Hallongården. Där har vi varit en gång tidigare men bara på en kort visit. Denna gången skulle vi köpa hallonplantor till trädgården de borde ju ha de bästa sorterna eftersom de onekligen kan det där med att odla just hallon.

Med bilen full av en nedmonterad hylla, och ett gäng hallonplantor så körde vi vidare mot utflyktens sista stop, Slättarps gård. Även detta ställe har stått på min ”ställen jag vill besöka”-lista och det var verkligen värt ett besök, även om jag tror att det gör sig ännu bättre en vacker sommardag. Riktigt god fika och supermysiga butiker där jag typ ville köpa allt, men jag höll hårt i plånboken.

Efter denna heldag så spenderade jag söndagen till stor del i sängen. Nej, jag är inte riktigt frisk ännu,  och en vilodag var verkligen behövligt. Idag känner jag mig något piggare och har spenderat dagen med min goda vän Emma och hennes barn. Perfekt start på veckan!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *