fbpx

Jag måste påminna mig själv hela tiden om att dricka vatten. När jag jobbade på kontoret så hade jag rätt bra rutin på vattendrickandet men nu när jag går här hemma så glömmer jag bort det. Därför behöver jag ha med en vattenflaska i skötväskan så att jag hela tiden har vatten till hands och kan ta en slurk när jag tänker på det. Min bkr-flaska försvann någon av de sista dagarna på kontoret innan jag gick på föräldrledighet och jag har saknat den många gånger sedan dess. Så när Kicks skickade hem en rabattkupong på 25% så slog jag till. Flaskan är så snygg och riktigt skön att dricka ur. Nu hoppas jag att den ska bidra till ökat vattenintag också. Vi får väl se hur det blir med det?

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *